COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL
BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Tornar a articles

Converses sobre Art i Educació per Whatsapp

  • Converses sobre Art i Educació per Whatsapp
Converses sobre Art i Educació per Whatsapp
Comparteix a les xarxes socials

09.07.18

                                        

Actualment, les aplicacions de missatgeria instantània, amb els seus avantatges, també amb els seus desavantatges, ens donen la possibilitat de compartir moments de reflexió al voltant de la nostra feina

Siguin entre classe i classe, siguin entre projecte i projecte, sovint, aquests missatges compartits resulten superflus i superficials. En ocasions però, amb la seva necessària reflexió posterior, també poden esdevenir una oportunitat motivadora i evocadora per afrontar el nostre treball des d’una referència nova així com des d’una perspectiva distinta.

És per aquest motiu que, en pensar la relació entre art i educació, volem ser fidels a la forma que ha recollit bona part del contingut. Les frases, els videos, les fotografies, els articles, els llibres... Tot allò que hem compartit a través d’un telèfon mòbil i que ens ha regalat aquesta oportunitat! Necessàriament ara els presentem amb major ordre, claredat i precisió. Però és des de la rapidesa, lleugeresa i informalitat d’una aplicació de missatgeria instantània que en realitat han sorgit.