COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL

BLOG FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Pere Mora

Director del Màster Universitari en Direcció i Gestió en Serveis Socials

Què pot fer l’emprenedoria social per millorar la societat?

17.11.22

T’has plantejat alguna vegada què podries fer per millorar el món? Actualment, milers de joves emprenedors d’arreu del món estan creant noves formes de transformació de la societat basades en projectes innovadors amb impacte social. El seu objectiu és superar el model tradicional de producció i consum per un nou paradigma més inclusiu i sostenible.

Què és un emprenedor social?

16.05.18

Quan pensem en un emprenedor generalment pensem en persones com Steve Jobs o en projectes d'alta tecnologia, però hi ha un altre tipus d'emprenedors. Pere Mora, professor de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL, ens explica com són els emprenedors que desenvolupen projectes que ajuden a millorar la societat.

L’acció comercial a les Organitzacions No Lucratives

17.07.17

Per donar resposta a les noves necessitats socials i als reptes d’un entorn cada vegada més complex, les Organitzacions No Lucratives han aplicat de forma progressiva eines de gestió de caire empresarial que han servit per satisfer les necessitats dels seus usuaris i millorar el seu impacte social.

Oportunitats d’ocupació en la gestió de serveis socials

03.09.15

La crisi econòmica ha posat de manifest la necessitat de que les organitzacions socials implementin un model de gestió de serveis socials eficaç (qualitat), orientat a objectius (planificació estratègica) i, sobretot, que desenvolupi una cartera de serveis orientat a satisfer les necessitats dels seus usuaris (màrqueting de serveis).