Beques per a colònies i casals d'estiu

Les situacions de pobresa i vulnerabilitat social dificulten l’accés dels menors en les activitats d’educació en el lleure. Per garantir la igualtat d’oportunitats, la Fundació Pere Tarrés concedeix beques a milers d’infants en situació vulnerable perquè també tinguin l’oportunitat d’anar de colònies i casals d’estiu.

PROJECTE SOLIDARI CAP INFANT SENSE COLÒNIES

Cada estiu, fem una campanya de sensibilització i captació de fons per fer possible que milers d’infants en risc d’exclusió social puguin anar de colònies i casals d’estiu. La seva participació en aquestes activitats d’educació en el lleure és cabdal per al seu creixement i benestar físic i emocional.

FES UN DONATIU

GRÀCIES als donatius i al suport de la societat, el 2023 hem fet possible que 6.407 nens i nenes en situació vulnerable hagin rebut una beca per anar de colònies i casals i tenir l’oportunitat de conèixer nous entorns, fer activitats a la natura, adquirir hàbits saludables, fer nous amics i amigues, i tenir coberts els principals àpats del dia.

RESULTATS ESTIU 2023

Informe: "Les condicions de vida de les famílies beneficiàries de les beques"

Les successives crisis econòmiques i sanitàries que estem vivint han agreujat encara més les necessitats de les famílies i estan dibuixant un nou perfil de família que sol·licita les beques per a les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés. Així ho recull l’informe “Cap infant sense colònies 2022: estudi sobre les condicions de vida de les famílies beneficiàries de les beques d’estiu”.

CONSULTA L'INFORME

Activitats becades per a Colònies i casals d'estiu 2023

La campanya de Cap Infant sense Colònies organitza cada any activitats específiques de lleure per infants en situació de vulnerabilitat social.

VEURE LES ACTIVITATS

“El que ens agrada més és fer nous amics i amigues, participar en els jocs de nit i banyar-nos a la piscina. A més, els monitors i monitores són molts amables amb nosaltres. Anirem de colònies cada any, tot el que poguem!”

Karam i Rayan, 13 anys

“Us escric per fer-vos arribar un immens agraïment per fer possible que les meves filles Nicole i Paola poguessin gaudir d'unes colònies inoblidables. Van arribar molt contentes, amb moltes noves vivències i em van preguntar si podrien repetir l'any que ve. Estic segura que sempre les recordaran”

Carolina, mare de dues nenes becades

“En Jan i en Nil s'ho han passat genial. De no estar gaire convençuts d'anar de colònies, han acabat dient que els hauria agradat estar-hi un parell de dies més. Us ho agraïm de tot cor, ja que sense aquesta iniciativa vostra els meus fills no haurien pogut viure aquesta experiència, i això per a nosaltres no té preu”

Maica, mare de dos nens becats

“Quan els nostres fills i filles poden anar a un casal d’estiu, els pares estem més tranquils i descansats. En el cas del Roger, un nen molt inquiet, imagineu-vos la tranquil·litat de saber que pot anar a un lloc on l’estimulen, on comparteix i fa activitats creatives, tot dins del seu nivell de capacitats. Moltes gràcies per tot l’esforç que feu des de la Fundació Pere Tarrés”

Sílvia, mare d’un infant d’educació especial becat

Com pots col·laborar al programa de beques per a colònies i casals d'estiu

DONATIU ECONÒMIC

Amb 60 €:

2 infants tindran coberts tots els àpats d’un dia de colònies

Amb 120 €:

1 infant podrà anar una setmana a un casal d’estiu

Amb 400 €:

1 infant podrà anar una setmana de colònies

FES UN DONATIU

DONATIU EN ESPÈCIE

Gorres
Pilotes
Cremes de sol
Raspall de dents
Sucs i galetes
Champús antipolls
Cessió serveis autocar
Material per fer manualitats

Si ets una empresa, pots proposar als teus treballadors fer un recapte d'aquests materials

INFORMA'T

DIFUSIÓ DE LA CAMPANYA

Espais de publicitat a mitjans digitals i/o físics

Difusió interna i externa en l’entorn laboral (web, intranet, butlletins, fires, events)

Compartir els tríptics de la campanya entre amistats i familiars

Compartir les publicacions de les nostres xarxes socials

INFORMA'T

Projecte solidari en col·laboració amb 6 ODS