Agrupació d'Amics de la Fundació Pere Tarrés

El 2011 es va constituïr l’Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés, una entitat amb personalitat jurídica pròpia formada per un grup d’empresaris i empresàries amb sensibilitat per la infància i l’acció educativa i social de la Fundació Pere Tarrés.

Aquesta entitat treballa tot l’any generant sinèrgies per crear una xarxa de col·laboració de persones i empreses que contribueixin a fer possible els projectes i activitats adreçades als infants i joves en situació vulnerable que atén la Fundació Pere Tarrés.

Actualment, l’Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés està formada per Joaquin Abril, Antonio Almenara, Jaume Arqués, Maria Teresa Aurell, Núria Basi, Jacint Boixasa, Enric Crous, Maria Teresa Cura, Antoni Donadeu, Pedro Ezcurra, Ramon Albert García, Francesc Lacasa, Sofia Lluch, Montserrat Martí, Antoni Martínez del Hoyo, Antoni Millet, Antoni Nasarre, Oriol Pinya, Ernesto Poveda, Jesús Puyuelo, Jordi Reyna, Salvador Rovira, Marta Sabater, Joan Sagrera i Gisela Valderrama.

 

SOPAR SOLIDARI

Una de accions més destacades de l’Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés és el sopar solidari “Ajuda’ls a créixer”, que s’organitza anualment per recaptar donatius en benefici d’un projecte social de la Fundació Pere Tarrés. Al sopar de 2023 es va comptar amb la participació de més de 376 persones i el suport de més de 50 empreses, i es van recaptar 46.090 euros.

VOLS FORMAR PART DE L’AGRUPACIÓ D’AMICS DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS?

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem!

ajudals@peretarres.org    93 430 16 06