Agrupació d'Amics de la Fundació Pere Tarrés

El 2011 es va constituïr l’Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés, una entitat amb personalitat jurídica pròpia formada per un grup d’empresaris i empresàries amb sensibilitat per la infància i l’acció educativa i social de la Fundació Pere Tarrés.

Aquesta entitat treballa tot l’any generant sinèrgies per crear una xarxa de col·laboració de persones i empreses que contribueixin a fer possible els projectes i activitats adreçades als infants i joves en situació vulnerable que atén la Fundació Pere Tarrés.

Actualment, l’Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés està formada per Francisco Lacasa, Ernesto Poveda, Joaquin Abril, Jacint Boixasa, Marta Sabater, Joan Sagrera, Gisela Valderrama, Antoni Donadeu, Ramon Garcia, Pedro Ezcurra, Antoni Nasarre, Jaume Arqués, Antonio Martínez del Hoyo, Jordi Reyna, Salvador Rovira, Oriol Pinya i Antonio Almenara.

 

SOPAR SOLIDARI

Una de accions més destacades de l’Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés és el sopar solidari “Ajuda’ls a créixer”, que s’organitza anualment per recaptar donatius en benefici d’un projecte social de la Fundació Pere Tarrés. Al sopar de 2022 es va comptar amb la participació de més de més 300 persones i el suport de més de 40 empreses, i es van recaptar 42.250 euros.

VOLS FORMAR PART DE L’AGRUPACIÓ D’AMICS DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS?

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem!

ajudals@peretarres.org    93 430 16 06