Materials i recursos
 Tornar a materials

Materials i recursos

Nom del recurs

Nom del recurs

Tipologia

Tipologia

Autor/a

Autor/a

Nom del recurs

2018-12-07 Viure l'Advent és...

Tipologia

Pregàries

Autor/a

Autor desconegut

Viure l'Advent és.......TENIR ELS ULLS NETS, MOLT DESPERTS; perquè cal llegir el misteri de la vida, perquè cal entendre els signes dels temps, perquè cal descobrir les petjades de l'’Amic.

...TENIR LES ORELLES AFINADES, MOLT OBERTES; per tal d’escoltar el missatge esperançat, per atendre el crit dels febles, dels més petits, el clam de massa víctimes, l’anunci del profeta.

 ...TENIR LES MANS OBERTES, DESPRESES, fer-se pobre i sentir-se pobre, saber que el Regne és a prop, i esperar-lo, també per als marginats. Mans disponibles, servicials, generoses, perquè el Regne de Déu vingui, que no tardi la salvació.

 ...TENIR UN COR VALENT, escoltar la paraula i creure a fons, escoltar la promesa i viure de ple, llegir els signes i llençar-se, sense por. Contagiar l’optimisme, créixer en la utopia, i caminar, amb pas ferm.

 ...TENIR UN SENTIMENT JOIÓS, tot i conèixer el sofriment i el dolor.. Viure la joia i el goig com un do, perquè es creu en les Benaurances. Saber que la felicitat és en el cor pobre, en el compassiu, en el misericordiós... Perquè Déu és amb ells ...i posseiran la Terra, ...i gaudiran el Regne.

 ...ALÇAR LES MANS, EN PREGÀRIA. Perquè cal la força de l’Amic. Perquè et sents necessitat del seu Esperit. Perquè fecundi la nostra història, i faci possible el fruit desitjat.

 VENIU, SENYOR, JESÚS! VENIU I RENOVEU-NOS!

Un material per treballar durant l'Advent és el Calendari Advent: 

Calendari d'Advent