Materials i recursos
 Tornar a materials

Materials i recursos

Nom del recurs

Nom del recurs

Tipologia

Tipologia

Autor/a

Autor/a

Nom del recurs

2021-10-29: Tots Sants

Tipologia

Pregàries

Autor/a

Samantha Vallejo-Nágera

Rescatant el sentit d'aquest dia entre insulses carabasses i falses teranyines , proposo un brindis pels que ja no hi són. Pels avis, pares, tiets, cosins, germans... Pels amics i amors que se'n van anar tan de matinada. Ja són pols d'estrelles però mantenen les seves llars en el nostre cor.

A tots i cada un d'ells, un càlid record i tres paraules: gràcies, perdó, us estimo.

Pels que no estan amb nosaltres. Pels que falten i van deixar la seva absència escrita en records. Per aquells que van deixar de mirar els nostres ulls i nosaltres els seus, per aquells que el cor els va fallar i van deixar d'escriure notes a la partitura de la nostra vida. Per aquells que van prometre ser feliços i van morir lluitant per aconseguir-ho, per aquells que no van arribar a ser-ho i per aquells que van morir amb un somriure a la cara després d'anys, i milers de records viscuts.

Recordem-nos veritablement d'ells, els Sants de les nostres vides. Feliç dia de Tots Sants.

*L'Àmbit d'Animació de la Fe del MCECC ha desenvolupat el recurs 'Fem Camí' per treballar l'Animació i la vivència de la Fe en els centres d'esplai. Els centres podeu trobar recursos per diferents moments del curs com el viatge, benediccions de taula, reunions, bon dia i bona nit, l'acció de gràcies, temps litúrgics, la natura o l'eucaristia. Consulteu-lo aquí!