Materials i recursos
 Tornar a materials

Materials i recursos

Nom del recurs

Nom del recurs

Tipologia

Tipologia

Autor/a

Autor/a

Nom del recurs

2023-02-15: Conèixer el teu interior

Tipologia

Pregàries

Autor/a

Jaume Casassas

Conèixer el teu interior

Veiem el que passa al nostre voltant, sentim dir el que succeeix a l’altre extrem del món, ens arriben notícies de ben lluny... Algunes desconcertants, d’altres preocupants, algunes curioses, d’altres bones i extraordinàries... Quins sentiments desvetlla tot això en mi? Curiositat? Intriga? Perplexitat? Interès sincer?

He sentit de parlar de tu, Jesús, de fa molt temps, i encara tinc ganes de veure qui ets, de conèixer-te més en profunditat. Demano avui coneixement intern de tu, oh Crist, fet un de nosaltres per mi, per tants... perquè més t’estimi i et segueixi.

Conèixer-te des del meu interior més íntim, conèixer també el teu interior més íntim: els teus pensaments, els teus sentiments, les teves raons d’actuar i d’estimar.

*L'Àmbit d'Animació de la Fe del MCECC ha desenvolupat el recurs 'Fem Camí' per treballar l'Animació i la vivència de la Fe en els centres d'esplai. Els centres podeu trobar recursos per diferents moments del curs com el viatge, benediccions de taula, reunions, bon dia i bona nit, l'acció de gràcies, temps litúrgics, la natura o l'eucaristia. Consulteu-lo aquí!