Materials i recursos
 Tornar a materials

Materials i recursos

Nom del recurs

Nom del recurs

Tipologia

Tipologia

Autor/a

Autor/a

Nom del recurs

2021-09-22: El punt negre

Tipologia

Pregàries

Autor/a

Desconeguda

Una professora universitària passa un full per examinar els seus alumnes. Es tracta d'un full en blanc amb un punt negre al centre.
Davant la cara de sorpresa dels seus alumnes, la professora diu:

  • Feu-me una redacció sobre el que hi veieu.

La professora recull els fulls, i en llegeix les redaccions. Totes feien referència al punt negre.

  • Cap de vosaltres no m'ha parlat del full en blanc, tots heu centrat l'atenció en el punt negre. Això és el que passa en la nostra vida. Tenim un full en blanc enter, però ens centrem en els punts negres: salut, diners, feina, relació familiar, decepcions... Els punts negres són mínims, en comparació amb tot el que diàriament aconseguim, però ocupen permanentment la nostra ment. Traieu l'atenció dels punts negres, aprofiteu cada petit gest de joia, cada moment que el nou dia ens regala, aquest nou curs que tenim per davant... Tranquil·litzeu-vos i sigueu un xic més feliços!

*L'Àmbit d'Animació de la Fe del MCECC ha desenvolupat el recurs 'Fem Camí' per treballar l'Animació i la vivència de la Fe en els centres d'esplai. Els centres podeu trobar recursos per diferents moments del curs com el viatge, benediccions de taula, reunions, bon dia i bona nit, l'acció de gràcies, temps litúrgics, la natura o l'eucaristia. Consulteu-lo aquí!