Materials i recursos
 Tornar a materials

Materials i recursos

Nom del recurs

Nom del recurs

Tipologia

Tipologia

Autor/a

Autor/a

Nom del recurs

2019-06-14 La història de les granotes

Tipologia

Pregàries

Autor/a

Desconegut

La història de les granotesUn grup de granotes viatjava pel bosc i de cop dues d’elles van caure dins un forat molt profund… Tan profund que quan la resta de granotes van veure la distància en què quedaven de l’entrada del forat van començar a cridar que era massa profund i no podrien sortir-ne, que seria impossible saltar lo suficient per arribar a la superfície, que no podrien sortir d’allà…

Les dues granotes van començar a saltar i a saltar per poder sortir d’aquell forat malgrat que els comentaris de les seves companyes no paraven d’avisar-les que no podrien sortir-ne, que els seus esforços serien inútils. Continuaven i continuaven saltant quan una de les dues granotes mentre anava sentint el que li deien, de cop es va desplomar i va morir. L’altre granota que no parava de saltar amb totes les seves forces va acabar sortint del forat.

La multitud de granotes es va aplegar al seu voltant i li van preguntar com ho havia fet per poder sortir. Llavors es van adonar que era sorda i quina no fou la seva sorpresa quan la granota sorda els va comunicar que l’havia ajudat el fet de veure que no paraven d’animar-les.

Unes preguntes per reflexionar: 

  • Quines frases et dius a tu mateix?
  • Quines sents de les persones del teu voltant?
  • Quines dius tu als que t’envolten?