Materials i recursos
 Tornar a materials

Materials i recursos

Nom del recurs

Nom del recurs

Tipologia

Tipologia

Autor/a

Autor/a

Nom del recurs

2022-03-11: Pregària per la pau en el nostre temps

Tipologia

Pregàries

Autor/a

Peter J. Scagnelli

Oh Déu, autor i donant de pau, a imatge i semblança del qual hem estat creats cadascun de nosaltres amb una dignitat humana digna de respecte a la terra i destinada a la glòria eterna.

Escolteu el crit que s'aixeca des de tots els racons d'aquesta fràgil terra, de la nostra família humana esquinçada pel conflicte violent: Dona la pau al nostre temps, oh Déu bo i benigne, aquella pau que, com ens va dir el vostre Fill Jesucrist i com hem viscut aquests dies, és una pau que el món no pot donar.

Atorgueu la saviesa als líders mundials per veure més enllà dels límits de raça, religió i nació vers aquella humanitat comuna que ens fa a tots fills i filles, germanes i germans els uns als altres.

Als que han agafat les armes amb ràbia o venjança, o fins i tot en la causa de la justícia, concedeix-los la gràcia de la conversió al camí del diàleg pacífic i la col·laboració constructiva.

Als innocents que viuen a l'ombra de la guerra i el terror, especialment els nens espantats, ser refugi i força, recer i esperança.

I als que ja han perdut la vida, víctimes de la crueltat humana i la guerra, obre’ls els braços de bat a bat i envolta'ls a tots en l'abraçada de la teva compassió, guarició i vida eterna.

Concedeix-ho per Jesucrist, el teu Fill, el nostre Senyor i per Maria, Mare de tots i Reina de la pau.

*L'Àmbit d'Animació de la Fe del MCECC ha desenvolupat el recurs 'Fem Camí' per treballar l'Animació i la vivència de la Fe en els centres d'esplai. Els centres podeu trobar recursos per diferents moments del curs com el viatge, benediccions de taula, reunions, bon dia i bona nit, l'acció de gràcies, temps litúrgics, la natura o l'eucaristia. Consulteu-lo aquí!