Materials i recursos
 Tornar a materials

Materials i recursos

Nom del recurs

Nom del recurs

Tipologia

Tipologia

Autor/a

Autor/a

Nom del recurs

2021-10-08: Parenostre

Tipologia

Pregàries

Autor/a

Carmen Villamayor Lloro

Pare del cel, Pare de tothom, ensenya'ns a ser infants perquè des de la senzillesa dels infants, puguem entendre que Tu ets els nostre Pare i per això et necessitem.

Siguis santificat, Senyor, en les nostres coses de cada dia, que les nostres obres et lloïn i donem exemple als qui ens envolten.

Faci's la teva voluntat, que és que ens sapiguem estimar de debò els uns als altres i així el món s'assembli cada cop més al teu Regne.

Ajuda'ns a entendre d'un cop que la nostra felicitat ets Tu
, perquè ens estimes i la teva voluntat representa el nostre bé.

Et demanem el pa
. Senyor, cada un de nosaltres et necessita, acompanya'ns en la nostra existència plena de petites i grans necessitats. Dóna'ns el pa material per als qui no el poden aconseguir i el pa de la teva gràcia per a tots.

Ens sentim en deute amb Tu, Senyor
, perquè no sabem perdonar i oblidar. Fes-nos esplèndids en el perdó, Tu que perdones sempre perquè no deixes d'estimar-nos.

I no ens deixis caure en la temptació
del cansament i de l'abandó del camí que ens porta a Tu. De la temptació de les coses fàcils, còmodes, de la rutina perquè no hi ha pitjor desgràcia que la d'allunyar-nos de Tu.

Finalment Senyor, et demanem que ens alliberis del mal. Aquest mal que hi ha en l'interior de cadascú i que ens impedeix d'elegir sempre allò que Tu ens ensenyes.

Només Tu pots alliberar-nos, perquè ens coneixes més bé que ningú.

*L'Àmbit d'Animació de la Fe del MCECC ha desenvolupat el recurs 'Fem Camí' per treballar l'Animació i la vivència de la Fe en els centres d'esplai. Els centres podeu trobar recursos per diferents moments del curs com el viatge, benediccions de taula, reunions, bon dia i bona nit, l'acció de gràcies, temps litúrgics, la natura o l'eucaristia. Consulteu-lo aquí!