Materials i recursos
 Tornar a materials

Materials i recursos

Nom del recurs

Nom del recurs

Tipologia

Tipologia

Autor/a

Autor/a

Nom del recurs

2020-06-19 La granota sorda

Tipologia

Pregàries

Autor/a

Desconegut

PregàriaUna vegada hi havia un grup de granotes que passejava pel bosc i, de sobte, dues d'elles van caure en un forat molt profund.
Totes les altres granotes es van reunir al voltant del forat.
Quan van veure la profunditat que tenia, les granotes de dalt van dir a les dues granotes del fons que, a efectes pràctics, s'havien de donar per mortes.
Les dues granotes no van fer cas dels comentaris de les seves amigues i van seguir intentant sortir-ne amb totes les seves forces.
Les altres, mentrestant, seguien insistint, dient-los que els seus esforços serien inútils.
Finalment, una de les granotes del forat va parar atenció al que les altres deien i es va rendir, es va deixar anar i és va morir.
La altra granota va continuar saltant tan fort, tan fort, com li era possible.
La multitud de granotes seguia cridant i li feia senyals perquè deixés de patir i que, simplement, es disposés a morir, ja que no tenia sentit seguir lluitant.
Però la granota va saltar cada vegada amb més i més forces, fins que finalment va aconseguir sortir del forat.
Quan en va sortir, les altres granotes li van dir: "ens alegra moltíssim que hagis aconseguit sortir-ne, tot i el que et dèiem".
La granota els va explicar que era sorda i que es pensava que les altres l'estaven animant a esforçar-se més i més a sortir del fons del forat.

  • Què us sembla si no fem cas de les coses negatives i comencem a animar-nos i a fer alguna cosa perquè aquest temps que ens toca viure, sigui molt millor per a tothom?