MCECC - Tarragona

Notícies

Veure totes >

01.10.19 - Una vuitantena de persones dels centres d’esplai de Tarragona van participar al Punt de trobada a la Selva del Camp aquest cap de setmana passat. Un cap de setmana per posar fil a l’agulla al nou curs que arriba!

Durant el cap de setmana, la casa de colònies de la Selva del Camp va acollir una vuitantena de persones de vuit centres d’esplai del territori. Els dos dies s’hi van programar diferents activitats i dinàmiques.

El cap de setmana va començar amb la celebració de l’eucaristia. Acte seguit es van fer jocs de coneixença ja que, entre els assistents, hi van participar persones noves com premonitors i premonitores. Un cop va finalitzar la dinàmica, es van fer dues rondes de taules rodones. Els i les participants van poder escollir dues temàtiques de les quatre presentades: com ens organitzem per colònies? Com gestionem la pujada de premonitors i premonitores? Publicitat i màrqueting a l’esplai i l’esplai inclusiu. A les taules rodones també es va aprofitar per treballar els objectius del territori.

Després del dinar de dissabte, va ser el torn de sessions formatives. S’hi va poder triar entre cohesió a l’equip de monitoratge i educació emocional. Les formacions van donar pas al sopar i a la vetllada centrada en el ball folk.

Diumenge al matí, els centres d’esplai van participar a una mostra d’activitats. Cada centre tenia 30 minuts per fer un dels jocs més ben valorats pels infants de colònies. Un cop presentades totes les activitats es va votar la que més va agradar als participants.

Iniciatives

Veure totes >

Agenda

Veure totes >

dissabte

23

novembre

TGN - Trobada d'infants 09:30h

Tarragona

divendres

13

desembre

TGN - Tarda ludicoformativa i reunió de responsables 19:00h

Riudoms

dissabte

08

febrer

TGN - Tourjove 10:00h

Equip Territorial

Responsables Territorials

Territori Tarragona

Javier Ortega Sánchez - Luz Abril Fandiño Gogg - Arnau Solé Bargalló

Responsable pedagogic - Secretària - Tresorer

Consell directiu

Jaume Grau i Ortíz

Jaume Grau i Ortíz

Vocal del Consell Directiu

Promotor/a

Gemma Olària Gras

Gemma Olària Gras

Promotora de Centres d'Esplai

Consiliari

Josep Maria Calderó i Villanueva

Josep Maria Calderó i Villanueva

Consiliari diocesà de Tarragona

Centres de la zona o el territori