Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Participa en el Dia Universal dels Drets dels Infants!

Zones i Territoris

07.11.22 / Afegir a Google Calendar

El pròxim 20 de novembre se celebra el Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI). És per això que des de Territori Lleida es decideix celebrar, el 19 de novembre, la trobada d'infants i joves. Aquest any ho fem d’una manera especial, perquè no només els infants i joves faran activitats amb altres centres, sinó que també es farà un berenar i la lectura d’un manifest conjuntament. Aquest any participen en la trobada tots els infants i adolescents de 3 a 17 anys de tots els centres.

Horari i funcionament

16:00 h → Arribada dels infants i joves a cada un dels centres
16:30 h → Arribada a l’espai corresponent per franja d'edat
18:00 h → Mobilització cap al punt central
18:15 h → Berenar conjunt. A continuació, lectura del manifest

La trobada s’inicia a les 16 h, a cada centre d’Esplai, i fins a les 16:30 h hi ha temps per desplaçar-se cap al punt corresponent. En cas de necessitar més de 30 minuts per al desplaçament, cal gestionar el temps per arribar a les 16:30 h al punt acordat segons la franja d’edat. A les 18 h cada grup es mobilitza fins a l’Esplai Epis. Allà, ens reunirem tots i totes, es repartirà el berenar i farem lectura del manifest.

Les famílies poden fer la recollida en aquest punt. Si algun centre prefereix tornar a fer el desplaçament fins a la seva seu, ho podrà fer en acabar la lectura del manifest.

Grups i esplais

A continuació es presenten els grups -per lletres- en funció dels cursos (edat), així com el punt de partida de la trobada.

Grup A: Infantil (P3, P4 i P5). Punt d’inici: pati petit de l'Esplai Epis
Grup B: 1r, 2n, 3r i 4t de primària. Punt d’inici: pati gran de l'Esplai Epis
Grup C: 5è, 6è de primària i 1r, 2n d’ESO. Punt inici: Esplai Anunciata
Grup D: 3r i 4t d’ESO, 1r i 2n de batxillerat. Punt d’inici: Esplai Sant Ignasi

En cas que els grups naturals variïn en les edats, es pot passar a un altre grup. En el moment de la inscripció caldrà especificar-ho.

Preu

El preu per als participants és de 2 euros. La trobada és gratuïta pels monitors/es.

Com puc inscriure'm?

1. Generar un document -format Excel- de tots els infants, joves i monitors/es. En el cas dels participants s’hi ha d’indicar: nom, cognoms, edat, al·lèrgies o intoleràncies, i grup (A, B, C o D). Pel que fa a l’equip de monitors/monitores: nom, cognoms, al·lèrgies o intoleràncies, i el grup (A, B, C o D) que acompanyaran.

2. Fer una transferència al número de compte que vau rebre per correu electrònic amb el cost total de 2 euros per a cada participant.

3. Fer l’enllaç omplint les dades informatives de l’Esplai i adjuntar els dos documents esmentats (Excel i justificant).

4. El responsable del centre cal que ompli un segon enllaç on es demana un resum de les inscripcions:

Formulari per als responsables

La data límit per fer la inscripció és el 14 de novembre a les 00:00 h.

Què cal portar?

  • Aigua
  • Panyoleta

 Som de l’oest!