Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Broll 2021 – Trobada d’Equips del MCECC

General

20.06.21 10:30 h a 12:30 h / Afegir a Google Calendar

Connexió telemàtica (Zoom)

Presentació

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés té la sort de comptar, curs rere curs, amb un gruix important de voluntaris i voluntàries (provinents dels Centres i Clubs d’Esplai) que contribueixen a fer més fort i més viu el Moviment. Parlem dels equips de voluntariat que vertebren els Àmbits, les Comissions de Trobades, el Consell de Responsables territorials, els projectes.. i que fan possible dur a terme les diferent accions generals del Moviment.

Aquest 2021, una vegada més, ens hem reinventat. Malgrat la situació i les restriccions hem pogut realitzar, de manera telemàtica, les reunions, les trobades per mantenir viu l’esperit i l’acció imparable del Moviment. Per això no volem deixar passar l’oportunitat de posar en valor les llavors sembrades durant el curs, agrair i reconèixer l’esforç, l’entrega, la dedicació i l’entusiasme amb què les hem regat i compartir els fruits obtinguts per part de totes les persones que han contribuït a l’acció del Moviment.

Broll

El diccionari ens diu que un broll és un raig d’aigua que surt amb força. Amb aquest nom volem simbolitzar l’energia i la força que ha mogut a tot aquest voluntariat durant el curs. Molts d’aquests voluntaris i voluntàries van respondre a la crida de Mulla’t pel MCECC i ara, amarats de Moviment, celebrem tot allò que hem desenvolupat durant el curs per fer possible tantes i tantes accions!

Es tracta d’una data per trobar-nos d’una manera distesa. Amb l’objectiu de conèixer a persones d’altres equips amb els que habitualment no coincidim, per passar-nos-ho bé amb activitats de caràcter lúdic i per compartir allò que ens aporta ser voluntaris i voluntàries del Moviment (més enllà de la tasca que realitzem com a monitors i monitores en els nostres respectius centres d’esplai).

On i quan?

Diumenge 20 de juny et convidem a una trobada telemàtica, a través de Zoom,  per participar al Broll, la Trobada d’Equips de Voluntaris i Voluntàries del MCECC.

 

Horari

10.30 h – Connexió telemàtica i Presentació

10.35 h – Activitats

12.30 h – Cloenda

 

Inscripcions

Per participar és imprescindible la inscripció prèvia ja que uns dies abans us farem arribar l’enllaç per accedir a la trobada. Podeu fer la vostra inscripció a través del formulari que podeu trobar al web fins el dimecres 16 de juny