Notícies
 Tornar
  • Tot a punt per al programa Ramon M. Serchs

Tot a punt per al programa Ramon M. Serchs

18.10.18

Del 14 al 16 de desembre s’impartirà el Programa Ramon M. Serchs. Una estada que combinarà un espai vivencial, d’intercanvi i de reflexió personal. Per al desenvolupament del programa s’ha comptat amb l’equip de Cristianisme i Justícia.

El Moviment, dins del recorregut formatiu que us ofereix, ha elaborat el Programa Ramon M. Serchs. Aquest va dirigit a monis i responsables de centres d’esplai que acumulen una trajectòria al Moviment i busquen un espai de reflexió, d’intercanvi per aturar-se i reflexionar sobre el nostre projecte vital i de valors.

Per participar, cal fer la preinscripció en què hauràs d’explicar la teva motivació i interès per formar part d’aquesta experiència. Un cop s’acabi el termini d’inscripcions es crearà el grup i s’assignaran les places al programa. El divendres 9 de novembre és el darrer dia per inscriure’s en aquest enllaç.

Per què “Programa Ramon M. Serchs”?

S’ha escollit aquest nom per retre un petit homenatges a persones rellevants i que han deixat empremta en la seva trajectòria d’una entitat, moviment o corrent com és el cas d’en Ramon M. Serchs a l’esplai.