Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu comença a preparar l'estiu!
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu comença a preparar l'estiu!

18.04.24

El Consell Directiu comença a preparar l'estiu!

El CD ha celebrat aquest divendres, 12 d’abril, la reunió mensual de seguiment del Moviment a la seu del MCECC (c/ Numància). En termes generals, el Consell ha valorat molt positivament la sessió MCECC realitzada als cursos residencials de Setmana Santa i destaquen l’interès i la participació activa dels futurs monitors/es i directors/es.

A la reunió, es va fer un repàs de l’estat de les diferents conselleries amb les novetats més importants: des de la conselleria de territorialitat es va comentar com avança el curs amb la feina realitzada pel Consell de Responsables Territorials (CRT), des de la conselleria de formació, es va exposar la previsió del campus d’estiu MCECC i la d'inclusió va explicar les accions amb les quals s'està treballant. L'equip també ha fet un repàs del treball dels diferents àmbits i els projectes del Moviment.

Els assistents a la reunió també han aprovat els ajuts extraordinaris (AE) del segon trimestre que properament es publicaran al Gesplai i van ser coneixedors dels canvis interns a dins de l’equip de promoció.

Durant la reunió també s'ha treballat en la ubicació de la Troca Jove 2025 i s’ha començat a preparar la campanya d’estiu i el TourMCECC 2024.

Finalment, s'ha fet un recordatori de les pròximes trobades territorials i reunions de les que participaran membres del Consell Directiu.