Notícies
 Tornar a Notícies
  • Els centres d’esplai inicien el curs!

Els centres d’esplai inicien el curs!

04.10.18

Durant els propers caps de setmana molts centres d’esplai del Moviment iniciareu el curs amb els infants i adolescents. Per això us hem preparat uns recursos que us seran molt útils.

Ja fa setmanes que els educadors i educadores feu reunions per a planificar el trimestre, per cohesionar l’equip educatiu i per establir punts en comú amb la vostra zona o territori. Ara que la part organitzativa i de gestió ja està encaminada desitgem que us deixeu emportar per la il·lusió i la motivació de començar una nova etapa, amb nous objectius i difícils reptes, i sobretot, oportunitats diàries per acompanyar el creixement de milers d’infants i joves.

Per a poder educar amb consciència i qualitat pedagògica és important formar-se contínuament, reflexionar i replantejar-se noves maneres de fer les coses. Per això us recomanem el nou especial d’Estris.cat, un recull d’articles que tracten diversos elements a tenir en compte alhora d’educar. Aquest especial parla de l’equip de monitoratge, de la figura del responsable, de la sostenibilitat, de l’acollida o de la gestió a l’esplai, entre d’altres.

Per acabar, us deixem amb aquest vídeo de desitjos per al nou curs dels companys i companyes responsables de zones i territoris. Escolteu ben atents les seves paraules, us donaran energia per una bona temporada!