Notícies
 Tornar
  • Gràcies per participar-hi!
  • Comparteix a les xarxes socials

Gràcies per participar-hi!

25.10.18

Una trentena de centres d’esplai del Moviment heu participat a la proposta del Diari Ara per commemorar el Dia Universal dels Drets dels Infants. Hem rebut molts dibuixos i cartes amb totes les vostres propostes de com milloraríeu el vostre barri, ciutat o poble. Moltes gràcies!

Un cop acabat el termini, tots els dibuixos i cartes s’han enviat al Diari Ara. Des d’allà faran tres seleccions. Per una banda, coneixerem els noms de les persones que aniran el dia abans a la redacció per fer els dibuixos del diari imprès que es publicarà el dia 20 de novembre. També se sel·leccionaran els dibuixos que es publicaran en un especial el mateix dia 20. I, per l’altra banda, sabrem quines de les vostres cartes amb propostes per millorar el vostre entorn més proper han estat premiades.

Les persones seleccionades es coneixeran en breu. De fet, el proper dia 7 de novembre a les 18:30 h hi haurà un acte a la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL (c. Santaló, 37. Barcelona) on es coneixeran les persones guardonades per les cartes. A més l'acte també serà d'agraïment a la vostra participació. Aquest acte serà obert a tots els centres d’esplai del Moviment. Properament us donarem més detalls!