Notícies
 Tornar a Notícies
  • Entrem a la segona fase del Pla d’Accions

Entrem a la segona fase del Pla d’Accions

04.10.18

Aquest dilluns 22 d'octubre és l'últim dia perquè vosaltres, centres d'esplai, participeu a la fase de priorització del Pla d'Accions del 2019. Ara podreu triar, entre tot l'equip de monitoratge, quines propostes presentades són les que considereu necessàries per incloure-les al Pla d'Accions. No deixeu passar aquesta oportunitat de dir la vostra! Sabeu com funciona?

La fase priorització es divideix en dues parts. En la primera, que és on estem ara, us farem arribar als centres d’esplai les propostes que hem rebut durant el mes de setembre. Tot i això, ja les podeu consultar aquí. Ara serà el moment en què decidiu vosaltres, amb tot l’equip del centre, quines d’aquestes són més rellevants per incloure-les al Pla d’Accions 2019. ho podreu fer des del 5 d'octubre i fins al 22 del mateix mes i ho haureu de prioritzar en aquest formulari

La segona fase se sistematitzaran totes les respostes dels centres perquè després el Consell Directiu elabori la proposta del Pla d’Accions.

Quin recorregut seguirà el Pla d'Accions? 

3a etapa: Fase de difusió (Novembre-Desembre)

El Consell Directiu presentarà la proposta del Pla d’Accions al Consell de Responsables Territorials del 24 de novembre i en els dies posteriors arribarà als centres d’esplai.

4a etapa: Fase de retorn (Desembre-Gener)

També es distingirà dues fases:

La primera: servirà perquè els centres d’esplai feu esmenes o dubtes al Pla d’accions.

La segona: el Consell Directiu elaborarà un document que reculli totes les propostes arribades a través del formulari i en donarà resposta.

5a etapa: fase d’aprovació (Gener)

El Consell Directiu presentarà la proposta a l’AGO amb les esmenes que hagin arribat. Després se sotmetrà a la votació per a la seva aprovació.