Notícies
 Tornar
  • Teniu l’Estris a casa?
  • Comparteix a les xarxes socials

Teniu l’Estris a casa?

20.09.18

Per motius aliens al Moviment, hi ha hagut un error en l’enviament del número 222 de la revista Estris. Per això, preguem que disculpeu aquest contratemps. En cas de no rebre’l, contacteu amb nosaltres.

Quan rebeu la revista, haureu vist que no va dirigida al vostre nom tot i que l’adreça és correcte. Un problema des de l’empresa encarregada de la distribució ha fet que es produís aquesta situació. Tot i això, és un fet aïllat d’aquest número i de ben segur no tornarà a passar.

El número 222 de l’Estris analitza i reflexiona sobre els canvis que vivim com a societat els darrers anys. Uns canvis, que cada vegada són més ràpids i que generen transformacions en sectors vitals de la societat com l’àmbit laboral, el disseny de la societat, el medi ambient o, fins i tot, en les formes i mecanismes de participació que hi tenim al nostre abast. Un número que, a través dels articles busca donar eines per analitzar com ens enfrontem a aquesta evolució accelerada.

l’entrevista central parlem amb Jordi Borràs, fotoperiodista i il·lustrador. És també l’autor del llibre “Dies que duraran anys”. Amb ell repassem l’actualitat catalana arran del referèndum de l’1 d’octubre i els seus treballs de la ultradreta.

Al manual us expliquem com preparar una bona reunió. La ruta ens porta a la Cerdanya, la Vall de Meranges, Malniu i la Feixa. Al racons us presentem al David Porta, monitor i responsable de zona 1 i 6 del MCECC.