Notícies
 Tornar
  • Beques per a les Activitats d'Estiu 2021:Enquesta famílies

Beques per a les Activitats d'Estiu 2021:Enquesta famílies

03.06.21

Estem a les portes d'un estiu ple d'activitats de lleure per infants i joves organitzades pels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment. 

Un any més, el Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC) i la Xarxa de Centres Socioeducatius (XACS) de la Fundació Pere Tarrés posa a la disposició dels seus centres federats i adherits la convocatòria de Beques per Activitats d'Estiu. Aquesta convocatòria té per objectiu facilitar als infants, adolescents i joves la seva participació en activitats educatives i de lleure que es realitzen durant les vacances d'estiu.

Tal com es va fer el curs passat, volem conèixer la realitat dels infants que necessiten aquestes ajudes per a poder participar a les activitats d'estiu que s'organitzen als Centres i Clubs d'Esplai. Per aquest motiu, des de la secció de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés, s’ha elaborat una enquesta per a conèixer les condicions de vida d’aquests infants i famílies.

L'enquesta és curta i es resol en pocs minuts. Us animem a acompanyar a les famílies a l'hora de respondre-la. Les dades són anònimes i només faran públics els valors agregats. 

En cas que tingueu qualsevol dubte o qüestió, podeu consultar amb el vostre promotor/a de referència o enviar un correu a secretaria.mcecc@peretarres.org