Notícies
 Tornar a Notícies
  • Canvis a l’equip tècnic!

Canvis a l’equip tècnic!

11.10.18

Aquest mes d’octubre hi ha hagut noves incorporacions a l’equip tècnic del Moviment, concretament a l’àrea de promotors i promotores dels territoris de Tarragona i de Mallorca i als àmbits. Però encara en vindran més! Vols treballar amb nosaltres? T'estem buscant!

Obrim la convocatòria per cobrir la vacant de promotor/a de les zones 8, 9 i 16 que corresponen a Baix Llobregat, el Garraf, el Penedès i l’Anoia. La persona seleccionada s’encarregarà de promoure l’acció dels centres d’esplai i donar-los suport en la seva tasca diària. Teniu fins a final de mes per inscriure-us a l’oferta

Però aquesta no és l’única incorporació. L’equip tècnic ha incorporat dues figures més a la tasca de promotors i promotores. A Tarragona, la nova promotora és la Gemma Olària en substitució de la Meritxell Rodriguez. Molta sort Gemma i molta sort Meritxell en aquest nou camí! A Mallorca, s’ha creat la figura de promotor. D’aquesta tasca s’encarregarà el Pep Campins. Molta sort!

Per últim, hem incorporat un nou tècnic d’àmbits. És el Ricard Fontcuberta que ve del Centre d’Esplai Grifoll de zona 13. Benvingut!