Notícies
 Tornar
  • Jornada d’Estiu per a Consiliaris/es del MCECC 2024
  • Comparteix a les xarxes socials

Jornada d’Estiu per a Consiliaris/es del MCECC 2024

20.06.24

El 17 de juny es va celebrar la Jornada anual d’Estiu per a consiliari/àries del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) a la casa Sagrada Família de Vallvidrera. Amb el títol “Iniciatives i experiències d’acompanyament als centres i clubs d’Esplai del MCECC”, es va treballar el decàleg de bones pràctiques elaborat l'any anterior.

La jornada va iniciar amb una pregària conjunta i una introducció sobre el tema. Hi van participar una vintena de consiliaris de diverses zones de Catalunya. Utilitzant la metodologia sinodal del Papa Francesc, Pep Mària, consiliari general de la Fundació Pere Tarrés, va guiar una reflexió a través de textos de l’Evangeli i preguntes inspiradores. Els participants van treballar en petits grups per adaptar les propostes als seus esplais.

Carles Bosch, delegat de joventut del Bisbat de Barcelona, va celebrar l’Eucaristia amb Sergio Adán i altres consiliaris del MCECC. Després del dinar comunitari, es va posar en comú el treball fet en petits grups i es van compartir experiències i bones pràctiques. La jornada va acabar amb una exposició de materials i recursos del MCECC per a l’animació de la fe en el lleure, com per exemple, el recurs Fem Camí.