Notícies
 Tornar
  • Celebrem el Broll a Badalona!
  • Comparteix a les xarxes socials

Celebrem el Broll a Badalona!

20.06.24

El MCECC té la fortuna de comptar, any rere any, amb un gran nombre de voluntaris i voluntàries (procedents dels Centres i Clubs d'Esplai) que ajuden a enfortir i dinamitzar el Moviment en tots els seus projectes, àmbits i trobades.

Enguany, una vintena de voluntaris i voluntàries del MCECC han acomiadat el curs al Broll d’enguany a la ciutat de Badalona (Zona 7 - Barcelonès Nord). Pels carrers de Badalona, els participants han gaudit d'espais lúdics, dinamitzats per l'Equip Tècnic, on el centre d’interès ha girat entorn la cultura popular de la pròpia ciutat. La trobada ha finalitzat amb un dinar als locals del Centre d'Esplai Bon-Vent.

Gràcies a tots als voluntaris i voluntàries per participar!

#SomMoviment