Notícies
 Tornar
  • Enquesta de valoració del MCECC del curs 2023-2024

Enquesta de valoració del MCECC del curs 2023-2024

05.06.24

Conèixer les vostres valoracions ens permet millorar de cara a l'estiu i el curs vinent, com a Moviment. Així doncs, llancem l'enquesta de valoració del curs 2023-2024 del MCECC, la qual ens permetrà revisar on som, analitzar les accions dutes a terme i proposar modificacions amb la finalitat de continuar millorant. 

Enguany l'enquesta de satisfacció va dirigida als Centres i Clubs d'Esplai federats. Per aquesta raó, us demanem que només introduïu una resposta per esplai, que recomanem que pugui ser donada pels responsables de la vostra entitat.

El MCECC disposa d'un sistema de qualitat, certificat amb norma ISO, que té l'objectiu d'ajudar a la millora de les iniciatives que realitzem. Per aquest motiu, se'ns pregunta sobre els serveis que proporciona el Moviment als seus centres, l'oferta d'activitats i iniciatives, l'atenció personalitzada rebuda i l'acompanyament dels diferents equips. També es pregunta sobre els canals de comunicació del MCECC i la revista Estris.
Respondre l'enquesta té una durada de 10 minuts, aproximadament. Dedicar aquesta estona a respondre-la és, també, una oportunitat per analitzar què necessiteu del Moviment. 

A més a més, us recordem que les vostres respostes tindran una incidència fonamental en el desenvolupament de l’Acció XM1 del Pla d’Accions 2024 aprovat en la passada Assemblea General Ordinària del MCECC. Així, l’acció vol treballar en profunditat les aportacions fetes pels centres en l’enquesta de satisfacció anual del Moviment, perseguint incorporar el major nombre possible de les vostres propostes.


Us necessitem, junts i juntes construïm el Moviment. 

#SomMoviment