Notícies
 Tornar
  • Alimara: el projecte d'acompanyament emocional del MCECC!

Alimara: el projecte d'acompanyament emocional del MCECC!

30.05.24

La passada AGO es va aprovar la creació del Projecte d'Acompanyament Emocional, AlimaraAquesta iniciativa té com a objectiu ajudar i donar eines als monitors i monitores de tots els esplais del MCECC per fer front a situacions que mai no ens hem trobat o que no sabem com abordar per manca de coneixements o recursos.

Es tracta d'un servei que vol orientar a monitors/es perquè puguin ajudar a infants i adolescents dels seus centres en temes com la gestió emocional i la salut mental en el món del lleure. Es fa a través de diferents recursos com dinàmiques, activitats, infografies i consultes amb l’equip del projecte, d’entre d’altres.

De cara a les activitats d'estiu teniu aquest servei a la vostra disposició i podeu consultar com contactar-hi en les infografies disponibles a la webProperament, el projecte nodrirà de nous recursos aquest espai.

Com bé sabeu, projectes com aquest són iniciatives proposades i liderades per monitors i monitores voluntàries dels Centres i Clubs d’Esplai del Moviment.

#SomMoviment