Notícies
 Tornar
  • Obren les sol·licituds de les beques per activitats d'estiu
  • Comparteix a les xarxes socials

Obren les sol·licituds de les beques per activitats d'estiu

10.05.24

Ja es troba obert el procediment de sol·licitud de les Beques per Activitats d’Estiu 2024. El tràmit ja es troba disponible a través del Gesplai per tot aquells Centres i Clubs d’Esplai que vau participar de la respectiva formació.

Us recordem que els esplais interessats en el procés heu hagut de rebre un correu a la vostra bústia electrònica de l’entitat informant-vos de canvis significatius pel que fa als imports que es podran assignar, la documentació a presentar i el càlcul que cal realitzar. Us recomanem que pugueu consultar de nou les bases i que llegiu el contingut del comunicat amb deteniment.

Per qualsevol dubte o consulta disposeu de l’acompanyament de l’equip de promotors i promotores del MCECC, de les persones del Consell Directiu de referència de la vostra Zona o Territori o bé podeu escriure a secretaria.mcecc@peretarres.org .

En els propers dies disposareu de la Web de Beques d’Estiu 2024 completament actualitzada amb les novetats de la convocatòria.