Notícies
 Tornar
  • Últims dies per inscriure's a la Jornada de Monitors i Monitores 2024

Últims dies per inscriure's a la Jornada de Monitors i Monitores 2024

04.04.24

Últims dies per inscriure's a la Jornada de Monitors i Monitores 2024, que aquest cop serà dissabte 25 de maig a la Casa de Colònies La Conreria (Tiana). 

Enguany us convidem a la Festa d’aniversari de l’Esplai Romesco, un centre d’esplai que celebra el seu 65è aniversari. A la festa gaudirem de tallers, formacions, debats i música. Al llarg del dia reviurem el millor del passat de l’esplai, però també posarem en valor les últimes innovacions i els reptes en futur.  

La Jornada de Monitors i Monitores és el punt de trobada del Moviment que permet a monitors i monitores dels Centres i Clubs d’Esplai establir lligams, aprendre, jugar i formar-se compartint l’experiència amb altres monitors i monitores de realitats molt diverses. 

A qui va dirigida?

A la Trobada poden assistir tots els monitors i monitores dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment majors de 18 anys en el moment de la realització de l'activitat. 

A més, com tota festa d'aniversari, també estan convidats els exmonitors i exmonitores dels eplais. Aprofiteu per recuperar el contacte amb aquestes persones i animeu-les a participar!

Preu

El preu per participant és de:

  • 15,5 euros amb transport col·lectiu.
  • 10,5 euros sense transport (s'inclou el servei de bus llançadora a la casa de colònies).

Podeu consultar tota la informació de la Jornada, amb els horaris, la normativa, el transport, logística i altres temes d'interès els podreu trobar al web del MCECC. 

Inscripcions

Us podeu inscriure fins al dimarts 14 de maig aquí.