Notícies
 Tornar
  • Reunió de millores del Gesplai a Numància
  • Comparteix a les xarxes socials

Reunió de millores del Gesplai a Numància

10.04.24

El passat dimecres 3 d'abril va tenir lloc a la seu del MCECC (Barcelona) la reunió per començar les millores del Gesplai. Aquesta reunió neix de l’acció EG1. Millorar el funcionament de l'aplicatiu del Gesplai, del Pla d'Accions 2024.

 
Una petita comissió de membres del MCECC i la XACS es van trobar presencialment i també telemàticament per proposar diversos canvis respecte l'aplicatiu. A partir d'aquí, està previst que es puguin anar determinant les millores possibles i implementant-les posteriorment al llarg d'aquest any.

Si no vas poder assistir a la reunió i teniu qualsevol mena d'aportació o comentari podeu adreçar-vos a secretaria.mcecc@peretarres.org.

Som Moviment!