Notícies
 Tornar
  • Nova edició del programa Ramon Maria Serchs

Nova edició del programa Ramon Maria Serchs

05.03.24

Arriba una nova edició del Programa Ramon Maria Serchs, que enguany tindrà lloc de divendres 19 a diumenge 21 d'abril al Casal Lluís Espinal (Cova de Manresa).  

L'objectiu d'aquesta activitat és oferir un temps pausat i de qualitat a través d'un espai vivencial, de reflexió personal i d’intercanvi entre els participants.

Aquesta estada s’ofereix dins el marc formatiu i de creixement personal del Moviment. L'activitat està adreçada a joves, monitors/es, exmonitors/es, responsables, exresponsables majors d'edat de Centres i Clubs d'Esplai i qualsevol altra persona vinculada al MCECC. 

Com en les edicions anteriors, s’ha disposat de l’equip de Cristianisme i Justícia per a la preparació i desenvolupament del programa.

Preu i inscripcions:

Per participar podeu fer la vostra inscripció fins al 15 d'abril aquí. En el camp d'observacions heu d'indicar la vostra motivació i interès per formar part d’aquesta experiència.

El preu són 90 euros, i inclou el sopar de divendres, tots els àpats de dissabte, el dinar de diumenge i l’allotjament de les dues nits.

Qui és Ramon Maria Serchs?

El programa vol fer homenatge a aquest monitor, mestre i capellà de la diòcesi de Solsona, clau en el món de l’esplai i autor de diverses publicacions.

"Fer de monitor vol dir venir a servir, no a ser servits" 

Ramon M. Serchs

Podeu consultar fotografies d'altres anys aquí