Notícies
 Tornar
  • Donem la benvinguda a la nova vicepresidenta del MCECC
  • Comparteix a les xarxes socials

Donem la benvinguda a la nova vicepresidenta del MCECC

02.02.24

El MCECC ja té nova vicepresidenta! Queralt Campàs ha estat escollida pels membres del Consell Directiu amb 14 vots a favor i un vot en blanc.  

Campàs substitueix al fins ara vicepresident Joan Morte, qui va finalitzar el seu mandat a la darrera Assemblea General Ordinària. Per tant, tal com estableix el Reglament de Règim Intern, en el termini de deu dies a partir de l'AGO i per votació entre els membres del Consell Directiu, s'ha escollit a Queralt Campàs (que era l'única candidata) com a nova vicepresidenta del MCECC.

Així doncs, un cop anunciat el relleu s'inicien tres setmanes de traspàs entre la figura sortint i la nova vicepresidència. 

Campàs és graduada en Periodisme i exmembre de l'Esplai Grifoll de Caldes de Montbui (Zona 13). Dins del MCECC es troba en el seu segon mandat com a membre del Consell Directiu, i anteriorment havia estat promotora de les Zones 11, 12, 13 i 15.

La nova vicepresidenta comptarà amb 15 hores alliberades remunerades per poder exercir les funcions que el Consell Directiu consideri i per complementar les 20 hores de què disposa presidència. Et desitgem molts èxits en aquesta nova etapa! 

També volem agrair la gran tasca i aportació al Moviment de Joan Morte, qui ha estat membre del Consell Directiu durant nou anys, els darrers quatre com a vicepresident. Ja saps que sempre tindràs les portes del MCECC obertes pel que necessitis!