Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu ultima els detalls de l'AGO 2024
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu ultima els detalls de l'AGO 2024

22.01.24

El Consell Directiu, juntament amb l'Equip Tècnic del MCECC, s'ha reunit aquest dissabte al matí a la seu de Barcelona per acabar de donar forma a l'Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc el pròxim 27 de gener al Col·legi Maristes de Girona. A la tarda ha tingut lloc la reunió habitual del Consell, on s'han acabat d'organitzar els diferents punts de l'ordre del dia de l'AGO, s'han treballat les esmenes rebudes per part dels Centres i Clubs d'Esplai i s'ha valorat el funcionament de la dinàmica de presentació territorial dels documents de l'Assemblea.

Més enllà de l'Assemblea, però, el Consell també ha tractat altres temes com els canvis interns de l'equip tècnic a comunicació, s'han aprovat les federacions definitives dels Centres i Clubs d'Esplai d'enguany, s'ha fet un repàs de l’estat de les diferents Zones i Territoris del Moviment i s'ha actualitzat al CD sobre el desenvolupament de la TrocaJove i altres activitats com la Nit dels Animadors/es de la Fe. 

Després de l'AGO, l'equip que conforma l'òrgan de govern es tornarà a reunir amb les noves incorporacions aprovades per l'Assemblea