cursos-residencials-setmana-santa.jpg (1)
 Tornar

Per Setmana Santa, nous cursos residencials

11.01.24

Un any més per Setmana Santa arriben els cursos residencials per treure's la titulació de monitors/es i directors/es. Si formes part  del Moviment, vols formar-te i gaudir d'una experiència inoblidable no t'ho pensis més i apuntat. La preinscripció es pot fer fins al 6 de febrer aquí.

Els cursos, tant de monitors/es com de directors/es, compten amb docents de la Fundació Pere Tarrés, la institució més veterana que ofereix aquesta formació. A més d'adquirir coneixements, coincidiràs amb persones com tu d'altres Esplais d'arreu de Catalunya; oportunitat única per treure's el títol i, a més, poder-ho fer entretingudament.

Aquest curs s'estructura en tres parts diferenciades:

  • Part 1: es desenvolupen les primeres sessions a Barcelona, moment per conèixer els companys/es i docents que t'acompanyaran tot aquest temps. 
  • Part 2: part residencial a l'Alberg la Sala (la Pobla de Lillet): del dissabte 23 de març al dijous 28 de març de 2024.
  • Part 3: en modalitat virtual a través de l’Aula Virtual del Curs. Els alumnes del curs de directors/es, també, compartireu un cap de setmana més en una casa de colònies el cap de setmana del 27 i 28 d'abril de 2024. 

Independentment del curs que es faci (monitors/es o directors/es), cal connectar-se a la reunió informativa el dimecres 13 de març, a les 18.30 h, en format telemàtic.

Podeu fer la preinscripció als cursos fins al 6 de febrer a través d'aquest enllaç.

Els preus, les fases dels cursos de forma detallada, els passos per inscriure's i la resta d'informació necessària la podeu consultar aquí.

En cas de tenir algun dubte específic, podeu escriure a residencialsmcecc@peretarres.org.