Notícies
 Tornar
  • Participa en la VIII Nit dels Animadors de la Fe!

Participa en la VIII Nit dels Animadors de la Fe!

01.12.23

Obren les inscripcions per a la VIII edició de la Nit dels Animadors de la Fe, a Montserrat. Se celebrarà el divendres 23 i dissabte 24 de febrer de 2024.

Després de l'èxit de l'edició anterior, repetim format: ens quedarem a dormir a Montserrat! Dissabte al matí també es faran activitats, i s'acabarà amb un dinar. Es dormirà a l'alberg Abat Garriga.

Aquesta edició serà dedicada a treballar al voltant de la Natura. L’objectiu de la jornada és conèixer quines són les realitats dels centres, les necessitats, els reptes i les dificultats alhora de treballar la fe i deixar-se acompanyar. Així com donar-los eines per realitzar la tasca d’animació de la fe, tot en el marc de la interacció entra naturalesa i transcendent.  

Preu 

La col·laboració econòmica per inscriure’s a la trobada és de 10 euros, i inclou la nit a l'alberg i l'esmorzar de dissabte al matí. En cas de voler-vos quedar a dinar el dissabte, el preu total és de 12 euros 

Com em puc apuntar?

Per inscriure'ns, cal entrar a aquesta pàgina.El termini d’inscripció finalitzarà el diumenge 18 de febrer o fins que s’acabin les places.