Notícies
 Tornar
  • El segon CRT del curs se celebra a La Torreta
  • Comparteix a les xarxes socials

El segon CRT del curs se celebra a La Torreta

27.11.23

Una trentena de monitors i monitores van assistir dissabte 25 de novembre al segon Consell de Responsables Territorials (CRT) del curs, celebrat a La Torreta (la Roca del Vallès), concretament al Centre d'Esplai Casal Santa Maria del Jaire.

Durant el matí, es va fer una valoració positiva del primer CRT del curs, i es va presentar el projecte Sempre acull, amb la mirada posada en la inclusió social i en la nova proposta territorialitzada: els Centres i Clubs d'Esplai poden adherir-se com a Zona i/o Territori.

Es van donar a conèixer informacions de la propera AGO: data (27 de gener del 2024), espai (Girona) i les candidatures obertes per formar part del Consell Directiu, així com la diferència conceptual entre àmbit i projecte, i el procés obert per a les candidatures de les Trobades 2025. En aquest punt, es van determinar les dues persones voluntàries que intervindran a l'AGO en l'espai del CRT.

Tot seguit, es van consensuar les dates dels CRTs del curs 2024-2025, i es va anar preparant la dinàmica territorial per a l'AGO, tot generant un espai de treball.

En el darrer CRT, que va fer-se durant el #25N, es va fer un minut de silenci per les víctimes de violència de gènere. Posteriorment, es van exposar propostes (mitjançant jocs i activitats) per explicar documents del Moviment, concretament la Memòria, el Pla d'Accions, el Calendari i l'Informe Econòmic.

Després, es van abordar informacions diverses, vinculades a la celebració de Nadal de la Fundació Pere Tarrés, la Nit dels Animadors i Animadores de la Fe (NAAF) de febrer, la difusió de la revista Estris a Zones i Territoris, la novetat del noticiari audiovisual del Moviment, la preparació de les factures vinculades al conveni, el camí per recórrer vinculat a la subvenció dels locals dels Esplais i la documentació de curs.

Finalment, es va fer una dinàmica de cohesió en la qual els Responsables Territorials van exposar unes presentacions explicant punts en comú.

El pròxim CRT, el tercer del curs, se celebrarà el 25 de febrer a Berga, i el darrer del curs (1 de juny), a Mataró.

#SomMoviment