Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu es troba mensualment
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu es troba mensualment

26.10.23

El Consell Directiu del Moviment es va trobar el vespre del darrer divendres, 20 d'octubre, a l'edifici de Numància.

Durant la reunió es va revisar el Campus MCECC d'inici de curs, tot i que el transcurs de les formacions no haguessin finalitzat.  Van valorar-se positivament les darreres modificacions introduïdes en el procés d'inscripció -l'avançament dels 5 euros retornables-, assegurant-ne la participació. I es va començar a treballar en la possible reconfiguració del format de cara als pròxims cursos.

La valoració del darrer Consell de Responsables Territorials (CRT) a Calafell va ser altament positiva, tenint en compte que van assistir-hi responsables territorials de totes les zones i territoris del Moviment.

Durant la reunió, es van abordar les altes i baixes de la taula dels consiliaris diocesans, i es van avaluar positivament les trobades territorials de Mallorca, Lleida i Tarragona.

L'experiència d'espiritualitat viscuda a Taizé va valorar-se de forma molt positiva, reflexionant a l'entorn que aquesta vivència pot servir de cara al treball intern de la dimensió cristiana del Moviment.

Així mateix, es va treballar, a nivell de Consell Directiu, en la pròxima Assemblea General Ordinària (2024), concretament en els documents, la convocatòria, l'ordre del dia i el format, tot donant pas, també, al calendari del curs vinent. En aquesta línia, es va abordar seguir construint el Pla d'Accions del 2024 -fins ara s'ha dut a terme la fase propositiva, la qual ha comptat amb 57 aportacions-. Durant la reunió, es va fer el buidatge del formulari i es va donar pas a la fase de priorització, que es farà arribar als Centres i Clubs d'Esplai perquè puguin respondre-la.

Els vocals del Consell Directiu es van organitzar, internament, l'assistència -amb la voluntat de fer-se present- a les pròximes trobades del territori, així com a les assemblees d'altres entitats del sector del lleure educatiu i el fet d'anar a la trobada on es presentarà el nou Pla Nacional de Joventut de Catalunya (PNJCat). També es va continuar treballant en les pròximes trobades territorials, així com en una proposta comunicativa de cara al Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI).

Finalment, es va aprovar la federació -en estat provisional- de dos nous Centres d'Esplai: Sagrat Cor del terme municipal Alguaire (Lleida) i La Granera, al poble de Soses (a Lleida, també).

#SomMoviment