Notícies
 Tornar
  • Convocatòries econòmiques obertes!

Convocatòries econòmiques obertes!

06.10.23

Obrim la convocatòria econòmica dels ajuts extraordinaris, les beques de curs i les beques d'activitats esporàdiques.

És important consultar les bases de cada convocatòria en aquest apartat de la web.

Novetats en els ajuts extraordinaris!

  • S’exclouen les activitats territorials com a possibles projectes a finançar. En cas de dubtes, poseu-vos en contacte amb el vostre promotor/a de referència per cercar altres fórmules de finançament. D'aquesta manera la bossa de diners d'aquest ajut estarà disponible pels Centres i Clubs d'Esplai i es derivaran les activitats territorials a altres ajuts. 
  • S’han refet els criteris de puntuació, actualitzant-ne d’alguns i potenciant la participació interna en el Moviment, ja sigui en les seves grans activitats (AGO, TrocaJove, Trobada de Monitors/es) com a nivell territorial i s’han especificat amb més profunditat per tal que els Centres i Clubs d’Esplai puguin conèixer l’assignació.
  • És imprescindible que en la valoració tècnica s’aconsegueixi el 60% dels punts per poder rebre finançament. Això es deu a una aposta pels projectes de qualitat.
  • Es prendrà en consideració, en cas de necessitar prioritzar projectes per manca de suficient finançament, els dels Centres i Clubs que el curs anterior no haguessin presentat cap proposta així com aquells que compleixen amb les diferents justificacions i tràmits amb el Moviment de forma acurada i complerta respectant-ne els diferents terminis.