Notícies
 Tornar
  • Primera reunió per organitzar les trobades del Moviment

Primera reunió per organitzar les trobades del Moviment

07.09.23

Amb l'inici del curs, els equips del Moviment també comencen a mobilitzar-se. 

A partir de la setmana vinent, els voluntaris i voluntàries de les diverses comissions del MCECC tornen a activar-se per preparar les diferents activitats que es duran a terme al llarg del curs. Ja hi ha programades diverses reunions per preparar algunes d'aquestes comissions. 

Què implica preparar una trobada?

Dimecres 27 de setembre a les 19:00h s'ajuntaran, els membres que ja estan apuntats a la comissió que prepara tot plegat. En un inici, s'explicarà a fons en què consisteix formar part d'aquest grup de voluntaris, així com les cartacterístiques de cada trobada. Serà el punt de partida per formalitzar els equips de treball i començar a dissenyar cada una de les trobades. 

Tens una oportunitat per saber com s'organitzen les trobades i què implica. La millor notícia és que, si vols ajudar a preparar tot plegat però encara no t'has apuntat, encara hi ets a temps de fer-ho! 

👉 Inscriu-te a través del formulari.

Participa de 'Qui té la pinça?', el teu pòdcast d'Esplai

D'altra banda, si el que et motiva és la ràdio, pots participar de la comissió que està donant forma al nou podcast del Moviment. Aquest nou projecte és una bona oportunitat, entre molts altres, per a tots els monitors i monitores que estudien qualsevol grau de comunicació per practicar i aprendre de la mà d'altres persones del MCECC amb experiència a la ràdio

👉 Inscriu-te a través del formulari.

Altres espais de participació

  • Si t'agrada l'animació de la Fe o el treball del transcendent a l'esplai, l'àmbit de l'animació de la Fe és el teu. 
  • Si et mou la pedagogia, inscriu-te a l'àmbit pedagògic per treballar materials i recursos per als Centres i Clubs d'Esplai.
  • Si vols aprofundir en fer més sostenibles els Centres i clubs d'Esplai, vine a l'Àmbit per la Justícia Global.  
  • Si la perspectiva de gènere a l'esplai és lo teu pots participar del Projecte de Perspectiva de Gènere.
  • Si t'agrada l'excursionisme i la muntanya, participa del nou Projecte d'excursionisme.

Envieu tots els dubtes i qüestions que tingueu al respecte a ambits@peretarrers.org o a trobadesmcecc@peretarres.org