Notícies
 Tornar
  • Estiu de gran abast al Moviment!
  • Comparteix a les xarxes socials

Estiu de gran abast al Moviment!

05.09.23

Els Centres i Clubs d'Esplai del Moviment hem gaudit de l'estiu al màxim. Sense perdre de vista el context actual de sequera i possibles activacions del Pla Alfa, tot adaptant-nos-hi, des de juny i fins ara s'ha dut a terme un total de 443 activitats: més de 200 colònies, una setantena de campaments, més de 30 rutes, gairebé 130 casals i un parell de camps de treball.

Superant les 440 activitats, 21.169 infants, adolescents i joves hi han participat, acompanyats per la tasca de 3.395 monitors i monitores.

I ara?

Un cop passats aquests mesos intensos, és el moment de posar fil a l'agulla amb l'inici del nou curs, preparant-lo. Estiguem atents i atentes als canals de comunicació habituals del Moviment, així com a les xarxes socials, des d'on s'anirà posant a l'abast tota la informació necessària de cara a reprendre el lleure educatiu novament!

Junts i juntes construïm el Moviment!

#SomMoviment, som @EsplaisMCECC!