Notícies
 Tornar
  • Vols ser monitor/a a les colònies becades?
  • Comparteix a les xarxes socials

Vols ser monitor/a a les colònies becades?

04.07.23

Ja fa més d'una dècada que monitors i monitores del MCECC pugem a l'autocar per aportar més granets de sorra, participant de les colònies becades promogudes per la Fundació Pere Tarrés, vinculades a la campanya Cap infant sense colònies. I és que només amb les activitats del nostre Esplai no en tenim prou!

Del 24 al 28 de juliol -ambdós dies inclosos-, La Sala (a la Pobla de Lillet) acollirà una trentena d'infants en situació de risc de vulnerabilitat social que podran desenvolupar-se i gaudir en el marc del lleure educatiu, gràcies a la tasca d'un equip integrat per monitors i monitores del Moviment.

Així doncs, monitors i monitores dels Centres i Clubs d'Esplai, podeu participar-hi, com a voluntaris/àries, tot enviant un correu a l'adreça agrau@peretarres.org. En aquest cas, l'Anna Grau, presidenta del MCECC, recollirà les persones que desitgin ser monitores d'aquest torn de les colònies becades i hi donarà resposta.

#SomMoviment