Notícies
 Tornar
  • La Trobada de Monitors/es recupera el format prepandèmia

La Trobada de Monitors/es recupera el format prepandèmia

18.05.23

Som el present per capgirar el futur. Aquest ha sigut el lema que ha conduït la Trobada de Monitors/es celebrada a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) el darrer cap de setmana -13 i 14 de maig-. Enguany, aquesta cita anual del Moviment ha recuperat el format prepandèmia i facilitant el fet de teixir xarxa entre Zones i Territoris.

El contingut

El Centre d'Interès (CI) de la Trobada de Monitors/es va ser la incidència política a la societat i l'Agenda 2030, vinculada als Objectius de Desenvolupament Sostenible -que s'engloben en els següents grans blocs: Persones, Planeta, Prosperitat, Pau i Aliances-. Així doncs, els participants se situaven en un búnquer.

El Projecte de Perspectiva de Gènere va posar a disposició dels monitors i monitores del Moviment un espai acollidor i feminista, el qual va proporcionar informació i formació durant tot el cap de setmana.

Visió ecologista

La Trobada de Monitors/es s'ha preparat i realitzat seguint criteris de sostenibilitat, com per exemple demanant als assistents que portin el seu plat, got i coberts -reutilitzables-, i oferint menjar vegà durant els àpats a totes aquelles persones que durant el procés d'inscripció van especificar aquesta tipologia de dieta.

Al final de la Trobada, es va pesar el volum de residus que va generar cada activitat, amb la voluntat de generar consciència de l'impacte mediambiental. La idea és seguir amb aquesta dinàmica futures vegades.

La Trobada, en imatges

Mitjançant el següent enllaç podeu accedir a l'àlbum de fotografies de la Trobada de Monitors/es 2023. Visioneu i compartiu, també, el videoresum de la Trobada!

Recurs complementari

Didania ha publicat una campanya d'una guia i d'un web sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en temps de lleure educatiu. Es tracta d'una acció de difusió pensada per a les xarxes socials, concretament FacebookTwitter i Instagram.

#SomMoviment