Notícies
 Tornar

Gràcies per participar en la TrocaJove 2023!

16.03.23

El darrer cap de setmana, 11 i 12 de març, vam celebrar a la ciutat de Lleida la TrocaJove 2023, la trobada d’adolescents i joves del Moviment!

Volem agrair-vos la participació i col·laboració en el desenvolupament de la TrocaJove d'enguany! Unes 1.200 persones -de diverses zones i territoris de Catalunya, Mallorca i Menorca- vam assistir a la trobada que tenia, per Centre d'Interès (CI), els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). A través del projecte P.E.R.E. (Projecte Espacial de Repoblació Ecològica), un seguit de personatges ens van anar guiant durant el dissabte i el diumenge per fer-nos reflexionar sobre els ítems Persones, Planeta, Prosperitat, Pau i Aliances. La inauguració de la TrocaJove es va celebrar a la Seu Vella.

A més de la implicació en les diverses activitats que havia dissenyat la comissió organitzadora, els Centres i Clubs d'Esplai vau anar compartint a les xarxes socials les vostres vivències, com l'espai formatiu de dissabte a la tarda al Campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL). La celebració de la paraula, al seu torn, va comptar amb diferents testimonis que van facilitar conèixer experiències, per acabar connectant amb nosaltres mateixos i amb l'entorn.

Per últim, la presidenta del Moviment, l'Anna Grau, va tancar la TrocaJove 2022 agraint "a tothom què ha fet possible la trobada", i afegia que "creiem en el lleure educatiu perquè hi ha persones com vosaltres que decideix fer quelcom més enllà de l'Esplai".

A continuació podeu veure un dels vídeos resum que es va publicar durant el cap de setmana, així com el recull de fotografies.

#SomMoviment