Notícies
 Tornar

Preinscripcions obertes als Cursos Residencials d'estiu!

05.05.23

Continuen obertes les preinscripcions dels Cursos Residencials de Monitors/es i de Directors/es d’aquest estiu que organitza el MCECC i la Fundació Pere Tarrés.

El curs té com a entorn una casa de colònies i dura una setmana i mitja, aproximadament. Durant aquest temps, els alumnes comparteixen experiències vinculades a la formació que ofereixen els professors/es.

Els cursos que més alumnes sumen es fan a les cases de colònies La Ruca i La Sala. L'Escola de l'Esplai de la Fundació Pere Tarrés organitza el curs, que és promogut pel Moviment. La majoria de formadors han passat per Centres i/o Clubs del Moviment i, per tant, coneixen de prop la realitat dels Esplais. Així doncs, els alumnes gaudeixen d'una experiència completa, a la qual se suma el vincle que s'estableix amb la resta de companys en un context de convivència.

En el cas dels monitors/es, el curs compta amb deu dies de formació (del 21 al 30 d'agost a la casa de colònies) i les pràctiques posteriors. Els directors/es, al seu torn, pugen a la casa dos dies abans (el 19 d'agost) per tal de completar les hores de formació que corresponen al curs.

Consulteu tota la informació a la pàgina dels Residencials i preinscriviu-vos abans del 29 de maig a través del formulari que hi trobareu.

Cursos també a FEMN-MCECC Urgell, Lleida i Tarragona

La FEMN-MCECC Urgell ofereix, també, Cursos Residencials, tant per a monitors/es -del 16 d'agost al 27- com per a directors/es -del 16 d'agost al 27, i del 29 de setembre al vespre a l'1 d'octubre-. Ambdós cursos tindran lloc a la Casa de Colònies AINA, a Canillo (Andorra). En aquest cas, les inscripcions ja estan tancades (tant per monitors/es com per directors/es).

Referent a Territori-Lleida, els Residencials de Monitors/es se celebraran del 20 d'agost al 30, a la casa de Colònies de Montsant, a Vilaller. Podeu apuntar-vos mitjançant el següent formulari d'inscripció.

A Territori-Tarragona, es faran els cursos per a monitors/es i directors/es en format intensiu.

#SomMoviment