Notícies
 Tornar
  • Premis de l'Associacionisme Juvenil i del Lleure Educatiu

Premis de l'Associacionisme Juvenil i del Lleure Educatiu

18.04.23

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) valora i premia l'associacionisme juvenil mitjançant dues convocatòries: els Premis de l'Associacionisme Juvenil i els Premis de l'Educació en el Lleure.

Premis de l'Associacionisme Juvenil

Aquesta iniciativa té per objectiu impulsar i materialitzar les idees i/o projectes a realitzar durant els cursos 2022-2023 o 2023-2024 dels joves associats. La voluntat és que puguin ser iniciatives que transformin les persones que les duen a terme, així com el seu entorn més proper. Consulta aquí tota la informació!

La convocatòria dels guardons de l'educació en el lleure donarà dos premis de 1.000 euros i un premi de 2.000; en total, 4.000 euros, a més de suport comunicatiu.

Premis de l'Educació en el Lleure

El segon tipus de premis reconeix i fa visible la tasca de les entitats educatives, tot contribuint a impulsar, també, els projectes que se'n derivin. Llegeix aquí tots els detalls!

Així doncs, els Premis de l'Associacionisme Juvenil reparteix, també, dos premis de 1.000 euros i un premi de 2.000; en total, 4.000 euros, també, que van destinats a projectes d'Esplais i Agrupaments d'arreu del país.

Terminis

Centres i Clubs d'Esplai, teniu temps de presentar la vostra proposta fins al diumenge 21 de maig mitjançant el següent enllaç!

#SomMoviment