Notícies
 Tornar
  • Participeu en el concurs 'Game On'!

Participeu en el concurs 'Game On'!

11.04.23

Game On és el títol d'un concurs de jocs de taula creats en grup i en espais educatius, entès el procés de creació i desenvolupament com a metodologia pedagògica.

Els jocs de taula permeten posar en pràctica múltiples competències d'infants i joves: creativitat, resolució d'inconvenients, empatia, comunicació i col·laboració, entre altres.

També, es considera el procés creatiu com un mitjà per a la inclusió, a través de la reflexió: com es treballa en equip. Així doncs, Centres i Clubs d'Esplai del Moviment podeu presentar les vostres propostes!

Requisits

El joc presentat al concurs ha de -entre altres condicions que es poden consultar a les bases-:

  • Ser en català
  • Ser inèdit
  • Estar elaborat per infants i joves que es desenvolupin en espais educatius a Catalunya
  • Estar vinculat al concepte d'inclusió

Terminis i procediment

Fins al dissabte 10 de juny hi ha l'oportunitat d'inscriure's al concurs mitjançant el següent formulari. El termini per presentar els jocs creats finalitza el divendres 23 de juny -cal enviar la següent fitxa per correu a l'adreça albert.nexes@gmail.com-. L'entrega de premis se celebrarà diumenge 10 de setembre. El reconeixement consisteix en un lot de jocs i el vostre joc editat!

Iniciativa

El certamen forma part d'un projecte europeu, també anomenat Game On, que agrupa sis entitats de quatre països, liderat per l'associació sense ànim de lucre Nexes Interculturals i amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) Les Corts.

Recursos

Els materials generats durant el projecte queden a disposició dels equips educatius per facilitar un bon acompanyament al grup creador durant el procés de disseny del joc.