Notícies
 Tornar
  • Inscriu-te a les formacions del Campus MCECC!

Inscriu-te a les formacions del Campus MCECC!

16.03.23

El Campus MCECC d'estiu és una jornada gratuïta de formacions que prepara el Moviment per formar els monitors i monitores dels Centres i Clubs d'Esplai. Es presenten diferents temàtiques d'interès –que podeu consultar a la pàgina del campus–.

Cadascun dels participants escull la temàtica de què vol formar-se. Les formacions es faran a la seu de la Facultat Pere Tarrés (Barcelona) diumenge 16 d'abril. Per tant, hi haurà formacions presencials, i d'altres telemàtiques.

Cal fer la inscripció abans de l'11 d'abril.

Consulta quines formacions hi ha

Consulta totes les formacions disponibles a la pàgina del Campus MCECC d'estiu de 2023. Allà també podràs veure els horaris de cada sessió i trobaràs el formulari d'inscripció a les formacions.

Amb Perspectiva de Gènere

Com plantegem els Centres d'Interès (CI) a l'Esplai? és l'eix sobre el qual girarà l'espai de reflexió del Projecte de Perspectiva de Gènere. Tindrà lloc el mateix diumenge 16 d'abril, després de dinar -cap a les 15 h- i fins a les 17 h.

#SomMoviment