Notícies
 Tornar
  • Obertes les inscripcions als voluntariats internacionals

Obertes les inscripcions als voluntariats internacionals

08.02.23

El període per inscriure'ns a les dues propostes de voluntariat internacional ja està obert. Aquesta primaveraestiu hi ha l'oportunitat de gaudir del lleure en altres entorns i contextos. El Moviment col·labora amb altres entitats especialitzades.

Enguany, també, els voluntaris seran gestionats i coordinats de la mà d'entitats especialitzades a promoure aquestes vivències. Així doncs, oferim ambdues experiències a través de SED (Solidaritat, Educació, Desenvolupament) i Camins (Fundació Acció Social Escola Pia).

Per conèixer tota la informació i apuntar-te, accedeix a la següent pàgina, on trobaràs diferents ofertes de voluntariat internacional.