Notícies
 Tornar
  • Apunta’t a l’EuroCourse a Dinamarca!
  • Comparteix a les xarxes socials

Apunta’t a l’EuroCourse a Dinamarca!

07.02.23

Setmana Santa es va apropant, i també l’EuroCourse a Dinamarca que organitza la FIMCAP Europa. T’agradaria passar de l’1 al 9 d’abril amb 70 monitors i monitores -en actiu- d’arreu del món jugant, formant-te en diferents competències i ideant dinàmiques per treballar diversos valors?

Sens dubte, es tracta d’una gran experiència on podràs fer amistats i obtenir, també, un munt de recursos per al teu Centre i/o Club d’Esplai!

La inscripció té un cost de 25 euros. En cas d’estar interessat/da, fins al dilluns 20 de febrer pots enviar un correu amb el teu currículum (CV) de lleure i una carta de motivació a l’adreça de correu electrònic equipinternacional@gmail.com.