Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu del Moviment es reuneix a Amposta
  • Enllaços interès
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu del Moviment es reuneix a Amposta

06.02.23

El Consell Directiu del MCECC es va reunir, diumenge, a Amposta (Montsià) per fer seguiment del Moviment. Aquest òrgan de govern ha donat la benvinguda als nous Consellers.

També, ha repartit les conselleries tenint en compte les noves incorporacions. Altrament, la trobada va permetre avaluar l’Assemblea General Ordinària (AGO) d'enguany una setmana després de la seva celebració al Prat de Llobregat. El Consell Directiu valora l'AGO de forma positiva, generalment: agraeix, especialment, les aportacions i la participació de tothom, i de Jon Jiménez acompanyat de la seva mare, Itziar Ezcurra, infant i exmonitora del Centre d'Esplai Sant Pere i Sant Pau (el Prat de Llobregat), que van intervenir al final l'Acte Públic donant espai a un dels moments més emotius de la jornada. Tot seguit, el conjunt del Consell va abordar el seguiment de les trobades d’aquest any: la TrocaJove dels pròxims 11 i 12 de març a Lleida i la Trobada de Monitors i Monitores del 13 i 14 de maig d’enguany, entre d’altres.

Així doncs, el Consell Directiu va fer un repàs de les pròximes activitats, amb la vista posada, també, en la Nit dels Animadors de la Fe del divendres 24 i dissabte 25 de febrer, que, com sabeu, tindrà lloc a Montserrat. Aquesta proposta està funcionant exitosament pel que fa al nivell d'inscripcions, i, enguany, presenta un format diferent del que fins ara s'ha dut a terme -fent nit-. Així doncs, es tracta d'una activitat molt esperada. 

La reunió de diumenge també va incloure, com a punt, el Consell de Responsables Territorials (CRT) del 4 de març a Balaguer (la Noguera) -on també es valorarà l'AGO i es començarà a treballar el Pla d'Accions 2023- i els cursos residencials. Tot plegat, tenint en compte altres punts de treball del curs ordinari del Moviment, així com la preparació de l'estiu, tant en l'àmbit formatiu com de prevenció d'incendis i altres situacions d'emergència. De cara al 2024, es van tractar, amb previsió, les trobades que tindran lloc durant el pròxim any.

#SomMoviment